23Ιουν2022

Thess Green Thess Clean

Το πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας «Nothing To Waste» παρουσιάστηκε στο 1ο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας Thess Green Thess Clean που πραγματοποίησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης και διοργανώθηκε από την ΔΕΘ-Helexpo στις 2-4 Ιουνίου 2022, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του περιβαλλοντικού φορέα NoWaste21, Δρ ‘Εφη Τριτοπούλου, Επιστημονική Υπεύθυνη του έργου, αναφέρθηκε στο έργο και στις δράσεις του Nothing to waste «Καλή Πρακτική Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας», στην παρουσίασή της στο Συνέδριο Κυκλικής Οικονομίας. που έλαβε χώρα στις 4 Ιουνίου 2022, 11.00-13.00.

Στο συνέδριο απηύθυναν χαιρετισμό μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας, και ο Γ. Κρεμλής, Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εντεταλμένος, για θέματα κυκλικής οικονομίας για θέματα κυκλικής οικονομίας και νησιωτικότητας, Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα ενέργειας, κλίματος, περιβάλλοντος και κυκλικής οικονομίας. Στο πάνελ των ομιλητών συμμετείχαν επίσης οι Μ. Γεράνης, Πρόεδρος Φο.Δ.Σ.Α Κεντρικής Μακεδονίας, Ν. Μουσιόπουλος, Καθηγητής ΑΠΘ ως εκπρόσωπος της ΕΕΔΣΑ, ∆. Παπασωτηρίου, Εταιρεία Συστηµάτων Εναλλακτικής ∆ιαχείρισης (ΕΣΕ∆), Κ. Κούτσας, Εκπρόσωπος ΣΕΦΥΜΕΝ, καθώς και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε., Η. Δημητριάδης.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πορεία του προγράμματος «Nοthing to Waste» ή για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε αυτό μέσω email, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

TITAN Εργοστάσιο Ευκαρπίας

Δ/νση: 6,5ο χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά
564 03 Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Τηλ.: +30 2310 39 8610

NoWaste21

Δ/νση: Γραφείο Γ5, Λεωφόρος Ηρακλείου 350
142 31 Νέα Ιωνία Αττικής
Τηλ.: +30 210 2724344

© 2021 NothingToWaste.gr 

Υλοποίηση: O. Π. Κύρτσης opk.gr 

Branding & Key Visuals: Σ. Γεωργοπούλου 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.