Περιφράξεις Αποστολίδης

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Αντικείμενο Δραστηριότητας: Βιοτεχνία περιφράξεων

Η επιχείρηση «ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ» ιδρύθηκε το 1967 και ειδικεύεται στις κατασκευές περιφράξεων, στην εμπορία μορφοσιδήρων και στις σιδηροκατασκευές.

Φλεξοδυναμική

ΑΦΟΙ ΜΠΕΚΙΑΡΗ Ο.Ε.

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Εμπορία βιομηχανικών ειδών

H ΦΛΕΞΟΔΥΝΑΜΙΚΗ (ΑΦΟΙ ΜΠΕΚΙΑΡΗ Ο.Ε) , εδώ και 35 χρόνια, δραστηριοποιείται στον τομέα των πλαστικών και ελαστικών σωλήνων, των υδραυλικών συστημάτων, αντλιών, αεροσυμπιεστών και, γενικά, των βιομηχανικών ειδών.

ΣΟΥΗΔΟΣ

Γερασιμόπουλος Φίλιππος

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Εμπόριο Λειαντικών - Κοπτικών Μηχανημάτων

H εταιρεία ΣΟΥΗΔΟΣ ιδρύθηκε πριν από 46 χρόνια με σκοπό να υπηρετήσει τον χώρο των κοπτικών εργαλείων. Σήμερα οι χιλιάδες πελάτες της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, είναι η ζωντανή απόδειξη πως η σκληρή προσπάθεια στο πέρασμα του χρόνου βρήκε την ανταπόκριση που της αξίζει.

POWERZ

POWERZ - Ζαχαρόπουλος

Αντικείμενο Δραστηριότητας: Εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού (χονδρική – λιανική)

Η «POWERZ» δραστηριοποιείται στη διανομή ηλεκτρολογικού υλικού από το 1974 με πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με τη λειτουργία αποθηκών Β2Β σε Κύπρο και Βουλγαρία.

Ε. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Συνεργεία & Εμπορία Μηχανημάτων Έργων

Η εταιρεία διαθέτει εμπειρία άνω των 40 ετών με πλήρως οργανωμένο συνεργείο – μηχανουργείο καλύπτοντας τις ανάγκες επισκευής και συντήρησης κάθε τύπου μηχανήματος έργου ενώ παράλληλα έχει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών μεταχειρισμένων μηχανημάτων όπως περονοφόρα ανυψωτικά (κλαρκ), μικρούς φορτωτές & εκσκαφείς που καλύπτουν με αξιοπιστία τις ανάγκες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Παραγωγή, μεταφορά και εμπορία έτοιμου σκυροδέματος και λατομικών προϊόντων  

Η ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 και ανήκει στον Όμιλο Εταιριών ΤΙΤΑΝ. Η Εταιρία τηρεί πιστά τη δέσμευση του Ομίλου ΤΙΤΑΝ για το Περιβάλλον, αποσκοπώντας στη συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων της.

Omiros-Ceramica

ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ ΑΛΙΚΗ

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Εμπορία ειδών υγιεινής

Η επιχείρηση «Omiros-Ceramica» διαθέτει μεγάλη γκάμα από είδη υγιεινής και συναφή προϊόντα.

Sivvas Group

ΚΑΤΣΙΟΛΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Εμπορία δομικών υλικών – καυσόξυλα (χονδρική – λιανική)

Με εμπειρία άνω των 45 ετών η εταιρεία «Sivvas Group» δραστηριοποιείται στον χώρο των δομικών υλικών, των καυσόξυλων & pellet (πέλετ) και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες.

KSA ΥΠΕΡΚΡΑΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ

ΚΕΧΑΓΙΑΣ Β. & Λ. Ο.Ε.

Αντικείμενο Δραστηριότητας: Κατασκευή και Εμπορία ειδικού μηχανολογικού εξοπλισμού

H «KSA ΥΠΕΡΚΡΑΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ» είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, που ιδρύθηκε το 2003 στη Θεσσαλονίκη, με στόχο τη διείσδυση σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές και την κάλυψη των αναγκών της κυρίως της Ελληνικής Βιομηχανίας αλλά και του Εξωτερικού σε προηγμένα υλικά, εφαρμογές τεχνολογικής αιχμής και ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΙΪΑ CAO HELLAS ABEE

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Βιομηχανία παραγωγής Ασβέστη

Με εμπειρία άνω των 40 ετών και σε συνεργασία με διεθνείς οίκους και πανεπιστήμια, η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΙΪΑ CAO HELLAS ABEE» δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα τα οποία πρωτοστατούν στην Βαλκανική αγορά. Η CAO HELLAS διαθέτει πιστοποιήσεις κατά ISO και CE

ExpressMarket

Super Market ΜΕΪΜΑΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Λιανικό εμπόριο ειδών διατροφής ειδών ευρείας κατανάλωσης (Υπεραγορά – Supermarket)

Στην υπεραγορά «ExpressMarket» ΜΕΪΜΑΡΙΔΟΥ υπάρχει πληθώρα επιλογών από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τρόφιμα (ζυμαρικά, σάλτσες, είδη ζαχαροπλαστικής κ.λ.π.) μέχρι είδη ψυγείου (αλλαντικά, γαλακτοκομικά κ.λ.π.) καθώς και μεγάλη ποικιλία από Χαρτικά-Απορρυπαντικά

ΜΟΥΣΙΚΟΣ Α.Ε

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού (χονδρική – λιανική)

Η Εταιρεία ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Α.Ε. είναι μια σύγχρονη εμπορική επιχείρηση Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτιστικών Σωμάτων, με 55 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην αγορά.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Πρατήριο καυσίμων

Η εταιρεία ΠΑΥΛΙΔΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται στην πώληση καυσίμων για οχήματα καθώς και στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης συνδυάζοντας την άριστη ποιότητα με την φιλική εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Οικοδομικά Υλικά Πέγιος

ΠΕΓΙΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Εμπορία οικοδομικών υλικών

Η επιχείρηση ΠΕΓΙΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ασχολείται με το εμπόριο οικοδομικών και μονωτικών υλικών. Με βάση την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία έχει καταφέρει να δημιουργήσει σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Εμπορία Ηλεκτρολογικού Υλικού (Χονδρική- Λιανική)

Η ΤΕΧΝΟΜΑΤ ιδρύθηκε το 1994 και σήμερα συγκαταλέγεται μεταξύ των ηγετικών εταιριών στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού εξοπλισμού ενώ ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας, έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της σε φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες παραγωγής. Επιπρόσθετα, είναι Πιστοποιημένη επιχείρηση σύμφωνα με το Πρότυπο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004.

Στο πρόγραμμα Nothing to Waste συμμετέχει το Κατάστημα Ωραιοκάστρου

ΤΙΤΑΝ Α.Ε

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Παραγωγή Τσιμέντου

Το εργοστάσιο Ευκαρπίας της Α.Ε ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ είναι μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής τσιμέντου στην Ευρώπη, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό η οποία μεταξύ των άλλων είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14001, που διασφαλίζει την πιστή τήρηση των περιβαλλοντικών όρων και την επίτευξη άριστων περιβαλλοντικών επιδόσεων. 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΤΟΥΜΠΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΕ

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Συνεργείο Αυτοκινήτων

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων ΤΟΥΜΠΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΕ διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της αυτοκίνησης.

Χυτήρια Μισαηλίδη

ΥΙΟΙ Α ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ ΟΕ

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Χυτήριο

Τα «Χυτήρια Μισαηλίδη». είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή και συνεχώς εξελισσόμενη επιχείρηση, που συμπληρώνει 71 χρόνια συνεχούς λειτουργίας με κύριο αντικείμενο την παραγωγή προϊόντων από μαντέμι (χυτοσίδηρο) και χάλυβα. Η εταιρεία μεταξύ των άλλων εφαρμόζει σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης κατά ISO 14001:2015

ΧΑΤΣΗΣΑΒΒΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Ηλεκτρολόγος Οχημάτων

Η ατομική επιχείρηση του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΧΑΤΣΗΣΑΒΒΑ δραστηριοποιείται ως Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων έχοντας μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο.

ALPHA STOCK Ε.Π.Ε

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Παραγωγή και Εμπορία Υφασμάτων

Η εταιρεία ALPHA STOCK Ε.Π.Ε ιδρύθηκε το 1986 από τους αδερφούς Στούπα και ξεκίνησε τη λειτουργία της ένα χρόνο μετά. Με την πολυετή της παρουσία στο χώρο του εμπορίου έχει αποκτήσει την απαιτούμενη πείρα και εμπειρία στις αγορές και πωλήσεις υφασμάτων και νημάτων. Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελούν η σταθερή ποιότητα των υφασμάτων της, οι λογικές τιμές, η συνεχής ανανέωση των προϊόντων, καθώς και η άψογη συνεργασία και επικοινωνία με τον πελάτη.

MONOSETO Ο.E.

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Εμπορία μονωτικών και δομικών υλικών

Η «ΜΟΝΟΣΕΤΟ» είναι μια από τις πιο σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εταιρείες παραγωγής και διάθεσης προϊόντων διογκωμένης πολυστερίνης στην Ελλάδα αλλά και την Ν.Α. Ευρώπη γενικότερα. Δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία της, τόσο για το περιβάλλον, όσο και για τη διαχείριση των φυσικών πόρων και ενέργειας, και τη διάθεση απορριμμάτων, έχει πιστοποίηση σύμφωνα με το Πρότυπο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004.

SKAL HELLAS CONSTRUCTION

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Ικριώματα - Σκαλωσιές

Η εταιρεία SKAL HELLAS CONSTRUCTION IKE, με εμπειρία άνω των 20 ετών έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως μία από τις καταλληλότερες εταιρείες που εξειδικεύεται στις σκαλωσιές, με έργα σε όλη την Ελλάδα.

STAHLWELD Α.Ε

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Βιομηχανικές σχάρες & περιφράξεις

Η STAHLWELD Α.Ε. (θυγατρική του Γερμανικού ομίλου Lichtgitter Group με εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 20 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική), προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της βιομηχανικής σχάρας και της βιομηχανικής περίφραξης μέσα από το πλήθος των εφαρμογών τους.

Στο πρόγραμμα Nothing to Waste συμμετέχει η εγκατάσταση της Θεσσαλονίκης

TRUCK HOUSE ΙΚΕ

Αντικείμενο Δραστηριότητας : Πλυντήριο - Πάρκινγκ οχημάτων

Στην επιχείρηση TRUCK HOUSE ΙΚΕ εκτός του άνετου πάρκινγκ παρέχονται υπηρεσίες πλυσίματος-γυαλίσματος καθώς και αλλαγής λιπαντικών για μικρά και μεγάλα οχήματα.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πορεία του προγράμματος «Nοthing to Waste» ή για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε αυτό μέσω email, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

TITAN Εργοστάσιο Ευκαρπίας

Δ/νση: 6,5ο χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά
564 03 Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Τηλ.: +30 2310 39 8610

NoWaste21

Δ/νση: Γραφείο Γ5, Λεωφόρος Ηρακλείου 350
142 31 Νέα Ιωνία Αττικής
Τηλ.: +30 210 2724344

© 2021 NothingToWaste.gr 

Υλοποίηση: O. Π. Κύρτσης opk.gr 

Branding & Key Visuals: Σ. Γεωργοπούλου 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.