08Μαρ2022

To έργο Nothing to Waste βραβεύεται για την Ορθή Επιχειρηματική Πρακτική και την Περιβαλλοντική και Κοινωνική Υπευθυνότητα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων

Χρυσό βραβείο έλαβε το πρόγραμμα «Nothing to Waste» στα Manufacturing Excellence Awards 2021, στην κατηγορία "Επιχειρησιακή Ηθική & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη".

Η σημαντική αυτή διάκριση αναγνωρίζει την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που συμμετέχουν στο «Nothing to Waste», καθώς και το ρόλο που μπορεί και οφείλει να έχει η επιχειρηματική κοινότητα σε σχέση με την προώθηση της κυκλικής οικονομίας και της ανακύκλωσης.

Η αποτελεσματικότητα του προγράμματος στις 10 πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του αποτέλεσε έναν ακόμη παράγοντα για τη διάκρισή του. Αξιοσημείωτο είναι ότι, σε αυτό το μικρό διάστημα, συλλέχθηκαν συνολικά 6,5 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών από 6 ρεύματα συλλογής υλικών.

Καθοριστική στην αξιολόγηση της πρωτοβουλίας ήταν και η σημαντική συμβολή της επιστημονικής γνώσης και της τεχνογνωσίας που προέρχεται από εξειδικευμένους φορείς, όπως η NoWaste21 που έχει την ευθύνη του σχεδιασμού, αλλά και η μακρόχρονη εμπειρία εθελοντικών δράσεων και υπεύθυνων πρακτικών που υλοποιούν τα μέλη του προγράμματος, αναδεικνύοντας την αξία της ατομικής και συλλογικής ευθύνης, ιδιαίτερα σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πορεία του προγράμματος «Nοthing to Waste» ή για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε αυτό μέσω email, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

TITAN Εργοστάσιο Ευκαρπίας

Δ/νση: 6,5ο χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά
564 03 Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Τηλ.: +30 2310 39 8610

NoWaste21

Δ/νση: Γραφείο Γ5, Λεωφόρος Ηρακλείου 350
142 31 Νέα Ιωνία Αττικής
Τηλ.: +30 210 2724344

© 2021 NothingToWaste.gr 

Υλοποίηση: O. Π. Κύρτσης opk.gr 

Branding & Key Visuals: Σ. Γεωργοπούλου 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.