06Ιουν2024

Nothing to Waste: Παρουσίαση της πρωτοβουλίας στην έκθεση Forward Green Expo 2024

H Ένωση Διπλωματούχων Ελληνίδων Μηχανικών (ΕΔΕΜ), διοργάνωσε στις 8 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Περιβάλλον και Ενέργεια», στο πλαίσιο της Έκθεσης «Forward Green Expo».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκε η πρωτοβουλία Nothing to Waste από την κ. Κωνσταντίνα Συριανού, Τεχνική Διευθύντρια του περιβαλλοντικού φορέα Nowaste21, ως καλή πρακτική. Αναφέρθηκαν -μεταξύ άλλων- τα στοιχεία καινοτομίας της πρωτοβουλίας, η ολοκληρωμένη προσέγγιση, τα συγκριτικά αποτελέσματα των τριών ετών από την έναρξη λειτουργίας της, τα βασικά συμπεράσματα, καθώς και η έρευνα σχετικά με τη συμμετοχή των γυναικών στο ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο Nothing to Waste.

Την ημερίδα συντόνισε η Πρόεδρος της ΕΔΕΜ Δρ. Έφη Τριτοπούλου και τίμησαν με την παρουσία τους  ο  Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλης Γραφάκος, ο Πρύτανης ΕΜΠ κ. Ιωάννης Χατζηγεωργίου, οι Καθηγήτριες ΕΜΠ Αντωνία Μοροπούλου και Μαρία Λοϊζίδου, καθώς και εκπρόσωποι επιστημονικών και άλλων εμπλεκόμενων φορέων σχετικά με το περιβάλλον.

 

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πορεία του προγράμματος «Nοthing to Waste» ή για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε αυτό μέσω email, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

TITAN Εργοστάσιο Ευκαρπίας

Δ/νση: 6,5ο χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά
564 03 Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Τηλ.: +30 2310 39 8610

NoWaste21

Δ/νση: Γραφείο Γ5, Λεωφόρος Ηρακλείου 350
142 31 Νέα Ιωνία Αττικής
Τηλ.: +30 210 2724344

© 2021 NothingToWaste.gr 

Υλοποίηση: O. Π. Κύρτσης opk.gr 

Branding & Key Visuals: Σ. Γεωργοπούλου 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.